1 iunie 2013 –Ziua Copilului

Cu ocazia acestei minunate zile, am incercat sa oferim micutilor nostri o saptamana speciala!

Am organizat o tabara la mare, pentru copiii din Fundatia Nane cat si pentru mamici, in Costinesti, la Hostel Oni si Tina.

Au fost zile memorabile si parca si Cerul a tinut cu noi. O saptamana superba si insorita in care am profitat din plin de nisipul fierbinte, soarele stralucitor si apa marii, ce-i drept, putin cam rece.

O gazda buna, toleranta, pe care am simtit-o alaturi de noi, cu sufletul, a fost dna. Violeta Marin, careia dorim sa-i multumim din suflet, ne-a oferit cazare gratuit, intr-o locatie minunata, Hostel Oni si Tina, confor sporit, o gradina superba, foarte aproape de plaja; ceea ce a contat cel mai mult a fost prezenta dansei, grija si atentia pe care ni le-a oferit. Nu a contat cat de galagiosi si cat de bolnaviori sunt, a fost alaturi de noi si pentru asta dorim sa-i multumim din suflet, noi, Fundatia Nane cat si familiile prezente.

Speram sa putem repeta aceasta experienta minunata de cate ori va fi posibil, si asta doar cu sprijinul dvs., al tuturor celor care au facut posibil acest eveniment.

Va multumim!