Acces pentru Toti, Mos Nicolae pentru Miniclubul Nane!

Vineri, 06 decembrie 2013, cu ocazia Sfantului Nicolae, asociatia Acces pentru Toti, sustinuta de grupul HRS, impreuna cu Inmedio, a oferit cadouri unui numar de 14 copii cu dizabilitati usoare sau accentuate din Miniclubul Nane, parte a Fundatiei Nane.

Detalii organizație aici: Fundatia Nane. Despre Noi

Copiii cu varste cuprinse intre 4 si 16 ani s-au jucat și au zambit alaturi de echipa Acces pentru toti timp de o ora, momente care au fost surprinse si prin fotografiile realizate.

Campania de sponsorizare s-a desfasurat in Bucuresti, pe Bulevarul Theodor Pallady nr. 64.

fn1

Sursa foto: Acces pentru Toti

Fundatia Nane a fost infiintata pentru a oferi un spatiu securizat copiilor cu dizabilitati, un spatiu unde acestia se pot dezvolta social prin programe, jocuri, terapii sau activitati inovative. Obiectivul central al organizatiei umanitare se raporteaza la construirea Centrului Nane pentru copii cu dizabilitati din localitatea Gherghita, Jud. Prahova, un loc de recreere si recuperare a copiilor cat si de consiliere pentru parintii acestora.

Acces pentru Toti multumeste fundatiei pentru primirea calduroasa si incurajeaza campaniile de sponsorizare, acestea fiind un lucru natural, uman si totodata profesional. Indiferent de dizabilitatile unei persoane, mereu exista o abilitate, o iscusinta care o va ajuta pe aceasta sa inainteze curajos in viata. Rolul campaniilor de sponsorizare, sedintelor de recuperare, activitatilor interactive, orelor de consiliere trebuie sa aiba urmatorul scop: Constientizarea abilitatilor fiecaruia dintre noi.

Silviu Botezatu

Acces pentru Toti

09.12.2013

fn2

A fost una dintre putinele bucurii pe care le au acesti micuti. De foarte multe ori ne simtim neputinciosi, neavand resursele financiare necesare si Mos Nicolae din partea “Acces pentru toti’’,a facut minuni.

In veselia lor nimic nu parea sa-i afecteze, nici ca nu pot vorbi, nici ca nu pot alerga dar in ochisori se putea citi recunostinta, parca vroiau sa spuna MULTUMIM!

Miniclubul ‘’Prietenii lui Nane’’