Articole specialitate

In aceasta sectiune a site-ului va propunem postarea unor articole de interes pentru dvs si pentru obiectul de activitate al fundatiei noastre. Va rugam de asemenea sa ne semnalati la randul dvs orice material de natura sa inspire, sprijine sau sa sustina demersurile noastre comune orientate catre  recuperarea, asistenta si  incluziunea sociala a copiilor cu dizabilitati.

TEHNICA ABR

Pentru inceput va atragem atentia asupra unei tehnici ingenioase de recuperare si reabilitare bio-mecanica, numita ABR (Advanced Biomechanical Rehabilitation Technique), tehnica care se bucura de un real interes in Belgia si in alte cateva state din Europa occidentala. Va invitam sa lecturati aici informatia,  pe blogul creatorului acestei  metode, Leonid Blyum:   www.blyum.com (in limba engleza)  sau pe http://abrromana.blogspot.com/. In urma contactarii organizatorilor ABR Belgium suntem in cautarea unei solutii pentru a aduce aceasta terapie in Romania. Asteptam cu interes comentariile dvs. Va multumim!