Bucuriile Craciunului 2011

Craciunul acestui an a trecut demult dar pentru multi dintre prietenii nostri va ramane o amintire de neuitat. Copii, parinti, sponsori, voluntari, donatori, prieteni si simpatizanti ai fundatiei au contribuit la realizarea unei atmosfere remarcabile.
Fie ca vorbim de sarbatoarea “Povesti de Craciun” de la hotelul Ibis Gara de Nord (multumiri calduroase gazdelor care au si sponsorizat acest eveniment!), de intalnirea emotionanta de la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din capitala, unde 116 copii au primit in dar jucarii, obiecte de imbracaminte, fructe si dulciuri sau de intalnirea lui Mos Craciun cu copii de la DPC 6, intalnire care s-a desfasurat la Cotroceni Business Center, manifestarea bucuriei copiilor nostri ramane rasplata cea mai frumoasa la incheierea a inca un an de existenta a Fundatiei Nane.
Am avut si de data aceasta alaturi de noi oameni deosebit de frumosi si generosi cum, poate, nu mai speram ca exista in acest colt de lume.
Va multumim tuturor pentru generozitatea de care ati dat dovada, va asteptam sa fiti alaturi de copiii nostri in continuare si mai cu seama va dorim ca exemplul dumneavoastra sa se raspandeasca cat mai departe si sa inspire cat mai multi oameni generosi!

Aceste evenimente au fost sustinute de: