Copil ca tine sunt si eu

COPIL  ca  TINE  SUNT  şi  EU…”

Proiectul, derulat în perioada oct 2010- iunie 2011, are ca scop îmbunătăţirea gradului de integrare a elevilor cu cerinţe educative speciale în colectivele de elevi din şcolile de masă prin activităţi cultural artistice, activităţi de socializare realizate în echipă, implicarea părinţilor în cadrul acestor activităţi şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare între şcoală – familie – comunitate în privinţa creării unui mediu incluziv. Parteneri în acest proiect sunt  Şcoala cu clasele I-VIII Nr.89 “Nicolae Labiș”, Fundația “NANE pentru copii cu dizabilități“, Inspectoratul Școlar al sectorului 6,reprezentat de d-na Inspector Florentina Cristea. La proiect au participat școli din București, Craiova,Caracal-Olt În cadrul celor doua secțiuni,platică și creație literară, copiii au reuşit să se cunoască mai bine prin  poezii, creații propii şi au prezentat lucrări plastice. Toţi elevii participanţi au fost premiați, primind diplome cu premiul I,II,III, diplome de participare. Coordonatorii proiectului, prof.Adriana Dumitra Badea şi prof. Ecaterina Dumitrescu, doresc ca prin aceste activităţi să unească prin punţi ale prieteniei şi toleranţei, un pas în plus spre incluziunea socială a copiilor cu  deficienţe de învăţare.