Miniclubul prescolarilor speciali Prietenii lui Nane!

Luni, 7 martie 2011 s-a deschis MiniClubul pentru copii speciali „Prietenii lui Nane”! A fost un proiect ambitios si o cursa contra cronometru dar in acelasi timp si un exercitiu premergator proiectului central al Fundatiei – Centrul pentru copii cu dizabilitati de la Gherghita.

Miniclubul „Prietenii lui Nane” se adreseaza copiilor cu cerinte speciale cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani si este localizat in Sector 6, Cartier ANL brancusi, vila B5-004. Programul de functionare este de luni pana vineri intre orele 08.00 – 18.00 si include programe de terapie si recuperare, masa, odihna si recreere.
Capacitatea miniclubului este de 26 locuri structurate in patru clase de varsta si afectiuni, fiecare grup fiind format din 6-8 copii.

Prin intermediul personalului calificat, Miniclubul ofera tehnici si terapii de recuperare in Kinetoterapie, Logopedie, Psihologie si Psihopedagogie, terapia ABA, combinat cu tehnici si jocuri de dezvoltare a creativitatii, abilitatilor pentru viata, terapie ocupationala, recuperare prin arta, joc, muzica.

Pentru a rezerva un loc pentru copilul dumneavoastra sau pentru informatii detaliate referitor la programa de lucru cu copiii, va rugam sa ne contactati la sediul central al fundatiei 021.314.00.30 / FAX:021.314.00.40. Deasemenea ne puteti contacta si prin email:  office@fundatianane.ro