Despre Nane

Asa a inceput proiectul nostru! Copilul Nane, astazi adolescenta, este, intr-un fel hazos, propriul factor X al fundatiei noastre. Modul direct de abordare, spontaneitatea si umorul inconfundabil condimenteaza deseori evenimentele la care participa. Va invitam sa descoperiti povestea lui Nane in imagini!

Copilaria

Copilaria lui Nane nu a fost cu nimic diferita de aceea a unui copil obisnuit: a avut o familie iubitoare, a fost iubita, alintata, inconjurata de prieteni dragi si oameni afectuosi... La varsta de 1 an si 9 luni au aparut primele crize de epilepsie, moment in care copilaria ei de fetita adorabila, jucausa si foarte inteligenta a luat o turnura neateptata. Si odata cu aceasta viata familiei ei...

La scoala

Nane a avut sansa de a incepe primele clase intr-o scoala normala. Datorita crizelor repetate, insa, a aparut o intarziere in dezvoltare si in scurt timp transferul la o scoala pentru copii cu cerinte educative speciale a ramas singura optiune pentru a continua studiile. Din nefericire, \"scoala speciala\" s-a dovedit o optiune neinspirata.

Activitati

Odata cu trecerea timpului, Nane, astazi adolescenta, a invatat sa se implice in activitatile fundatiei care ii poarta numele. Fie ca este vorba de o serbare, distribuire de pliante sau materiale publicitare, de sarbatoarea Craciunului, jocuri sau activitati recreative in aer liber, Nane isi aduce aportul in modul sau original si inconfundabil la desfasurarea activitatilor.

Povestea lui Nane from Fundatia Nane on Vimeo. Aici puteti citi  Povestea lui Nane    Pentru galeria video, apasati aici: Galerie Video