Dorim sa va prezentam scrisoarea venita , din partea Asociatiei – Integrarea Tinerilor cu Dizabilitati.

Dorim dragi cititori sa impartim cu voi sentimente frumoase si inocente, sentimente pe care le-am cunoscut de-a lungul anilor alaturi de Fundatia Nane pentru Copii cu Dizabilitati.
Au trecut cativa ani frumosi de cand am pasit cu emotii in miniclubul micutilor, locul unde am intalnit iubire, zambete inocente si multa daruire. Inca de la primii pasi in cadrul Fundatiei, am cunoscut copii minunati cu povesti diferite de viata.
Am cunoscut copii care au nevoie de ocrotire, afectiune, sprijin si indrumare, copii care la randul lor stiu sa daruiasca celor din jur iubire, multe imbratisari si zambete. Anii au trecut si alaturi de micuti si de echipa Fundatiei Nane pentru Copii cu Dizabilitati am petrecut clipe frumoase pline de emotii, fie ca am sarbatorit zilele de nastere a copiilor, 1 iunie sau alte evenimente, am dorit sa fim alaturi de micuti pentru a le oferi o bucurie in dar.
Am invatat alaturi de cei mici sa zambim si sa oferim imbratisari, am invatat sa daruim celor din jur sentimente pure, sentimente pe care le intalnim de cele mai multe ori la copii, sentimente pe care noi adultii ignoram uneori din cauza grijilor cotidiene.
Impreuna cu Fundatia Nane pentru Copii cu Dizabilitati am promovat intr-o formula cat mai simpla, ideea ca locul firesc al persoanei cu nevoi speciale este in mijlocul comunitatii, facand parte din societate alaturi de noi toti. Impartasind acelasi  obiectiv comun si anume facilitarea integrarii sociale a persoanelor cu dizabilitati in societate precum si imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu dizabilitati, am hotarat sa ne unim fortele pentru a sustine persoanele cu dizabilitati.
Asadar multumim echipei Fundatiei Nane pentru Copii cu Dizabilitati pentru colaboraea frumoasa care s-a consolidat an de an prin mentinerea unei relatii constante si benefica pentru ambele parti.
In speranta ca aceasta colaborare nu se va opri aici, Fundatia Nane pentru copii cu dizabilitati, va multumeste si va doreste mult succes in activitatile dumneavoastra viitoare.
Cu toata consideratia,
Fundatia Nane pentru copii cu dizabilitati
Presedinte,
Florica Cakmak