Evenimentele Lunii

In sprijinul proiectului central al fundatiei noastre – construirea centrului de recreere pentru copii si tineri cu dizabilitati – ne propunem sa cream o comunitate in care familiile si copii cu dizabilitati sa poata primi si in acelasi timp oferi sprijin si asistenta  celor aflati in situatii asemanatoare.

In acest sens vom urmari sa organizam impreuna cu dumneavoastra o serie evenimente deopotriva educative si recreative destinate sa vina in sprijinul copiilor cu dizabilitati si al familiilor acestora.

Va invitam sa vizitati aceasta pagina in mod regulat pentru a va informa despre evenimentele fiecarei luni.

***

In cadrul programului de sustinere a familiilor copiilor cu dizabilitati “Copiii nostri”

Fundatia Nane organizeaza in data de 28 noiembrie 2010, o intalnire cu familiile copiilor cu dizabilitati, intalnire care isi propune creearea Grupului de suport pentru parintii copiilor din evidenta Fundatiei.

Evenimentul este deschis participarii tuturor celor interesati. Deasemenea la acest eveniment, intr-o sala alaturata, se va organiza o intalnire cu jocuri si surprize pentru copiii cu dizabilitati sub indrumarea voluntarilor fundatiei.

Intalnirea se va desfasura la “Club Mandala” (str. Paleologu nr 20, zona Mantuleasa) intre orele 11:00 – 13:00.

Va rugam sa ne semnalati interesul dumneavoastra prin acest eveniment contactandu-ne la tel.021.314 00 30 sau email office@fundatianane.ro ori direct prin coordonatorul acestei activitati Madalina Ciurea – Vicepresedinte pe adresa madalina.ciurea@fundatianane.ro sau mobil 0723 613 719 .

Va multumim

***

In cadrul campaniei de incluziune sociala a copiilor cu dizabilitati initiat de fundatia noastra pentru sustinerea Proiectului Nane – Centrul Special pentru copiii cu dizabilitati, Fundatia Nane isi propune sa aduca in sufletul copiilor cu dizabilitati bucuria Craciunului organizand evenimentul intitulat “Fulgi de nea pentru toti copiii”.

Evenimentul este organizat in spiritul sarbatorilor de iarna si va avea loc in data de 16 Decembrie 2010, incepand cu ora 17.00 la sala de festivitati a hotelului Ibis – Gara de Nord.

Ne propunem ca aceasta zi de sarbatoare sa fie de neuitat pentru acesti copii, prin grija lui Mos Craciun si a ajutoarelor sale (Faimosul Rudolf, Spiridusii, Craciunitele si ingerasii) si cu ajutorul nelipsitului farmec al Craciunului, al Bradului de Craciun si al décorului de poveste al acestei zile speciale.

Participantii sunt invitati sa contribuie alaturi de noi la impodobirea bradului, la programul de colinde si jocuri impreuna cu copiii si voluntarii fundatiei. In cadrul serii invitatii vor avea parte de multe surprize placute.

Va invitam sa va alaturati invitatilor si grupului de Prieteni ai lui Nane in aceasta zi speciala de decembrie. Asteptam confirmarea participarii dumneavoastra la acest eveniment la tel. 021.314 00 30, email office@fundatianane.ro sau contactand direct coordonatorul acestui eveniment dna Sanda Dragutanu (mob. 0721.033 305)

***

Va rugam sa ne semnalati interesul dumneavoastra pentru a participa la aceste evenimente la adresele noastre de email sau la telefon. Va multumim pentru interesul manifestat pentru proiectele noastre.