“Fulgi de nea pentru toti copiii!”

In cadrul campaniei de incluziune sociala a copiilor cu dizabilitati initiat de fundatia noastra pentru sustinerea Proiectului Nane – Centrul Special pentru copiii cu dizabilitati, Fundatia Nane isi propune sa aduca in sufletul copiilor cu dizabilitati bucuria Craciunului organizand evenimentul intitulat “Fulgi de nea pentru toti copiii”.

Evenimentul este organizat in spiritul sarbatorilor de iarna si va avea loc in data de 16 Decembrie 2010, incepand cu ora 17.00 (locul desfasurarii activitatii va fi anuntat in foarte scurt timp, pe acelasi site, dupa confirmare).

Ne propunem ca aceasta zi de sarbatoare sa fie de neuitat pentru acesti copii, prin grija lui Mos Craciun si a ajutoarelor sale (Faimosul Rudolf, Spiridusii, Craciunitele si ingerasii) si cu ajutorul nelipsitului farmec al Craciunului, al Bradului de Craciun si al décorului de poveste al acestei zile speciale.

Participantii sunt invitati sa contribuie alaturi de noi la impodobirea bradului, la programul de colinde si jocuri impreuna cu copiii si voluntarii fundatiei. In cadrul serii invitatii vor avea parte de multe surprize placute.

Va invitam sa va alaturati invitatilor si grupului de Prieteni ai lui Nane in aceasta zi speciala de decembrie. Asteptam confirmarea participarii dumneavoastra la acest eveniment la tel. 021.314 00 30, email office@fundatianane.ro sau contactand direct coordonatorul acestui eveniment dna Sanda Dragutanu (mob. 0721.033 305).