Galerie media

Pentru ca o imagine buna valoreaza cat o mie de cuvinte, va propunem sa ne cunoasteti echipa si micutii beneficiari, proiectele, intentiile, aspiratiile si realizarile. Va invitam sa va lasati inspirati si sa ii inspirati pe ceilalti. Aici veti putea viziona materiale video, imagini si fotoreportaje despre noi, despre dumneavoastra,  despre copiii nostri,  despre familiile si lumea lor. Pe scurt, va invitam sa vizitati o lume cu totul speciala. Pana acum necunoscuta pentru multi dintre dumneavoastra! Multumim tuturor celor care au participat la actiunile noastre si au contribuit la realizarea acestor momente deosebite!

Despre NANE

Asa a inceput proiectul nostru! Copilul Nane, astazi adolescenta, este, intr-un fel hazos, propriul factor X al fundatiei noastre. Modul direct de abordare, spontaneitatea si umorul inconfundabil condimenteaza deseori evenimentele la care participa. Va invitam sa descoperiti povestea lui Nane in imagini!

Copilaria | La scoala | Activitati | Video

Programe si proiecte

Cu siguranta, o parte din proiectele noastre se prezinta de la sine, fara cuvinte, doar prin intermediul imaginilor. Fie ca este vorba despre proiectul central al fundatiei noastre – Proiectul Nane sau despre programe de durata lunga sau medie, speram ca micii nostri beneficiari vor castiga inimile, sustinerea si simpatia dvs si va vom regasi in curand printre prietenii proiectelor si programelor Fundatiei Nane.

Proiectul Nane | Parteneriat Inspectorat Scolar | Copiii Ajuta Copiii | Video

Evenimente

Exista evenimente atat de profunde incat raman intiparite in noi pentru toata viata. Astfel de evenimente sunt importante nu prin prisma circumstantelor ci mai ales a semnificatiei. Fiecare dintre evenimentele noastre este incarcat cu o semnificatie profunda atat pentru copii nostri cat si pentru fiecare dintre noi.

2010 | 2011 | 2012 | Video

MiniClubul Prietenii lui Nane

Totul a inceput cu o vizita in Anglia, in urma careia ne-am intors cu ideea de a construi un club pentru copii, in care acestia sa beneficieze de atentia cuvenita, socializare, recreere si terapie. MiniClubul nostru a prins, apoi, viata si contur destul de repede si in final a primit si numele mult asteptat: „Miniclubul pentru copii speciali “Prietenii lui Nane”.

Istoric MiniClub | Prezentare MiniClub | Proiecte de viitor | Video

Despre noi

Un scriitor contemporan spunea: „Nu conteaza cat de sarac este un om; daca are o familie este bogat”. Va invitam aici sa ne cunoasteti familia: copiii nostri, voluntarii, echipa, prietenii si sustinatorii proiectului Nane!

Copiii | Voluntarii Nane | Echipa Noastra | Prietenii Proiectului Nane | Video

Recomandari

Intr-o lume in care incercarile, dificultatile si provocarile de tot felul au devenit un ingredient aproape obligatoriu, va invitam sa construim impreuna, in aceasta sectiune a site-ului nostru, o biblioteca a binelui, inspiratiei si increderii, in care sa impartasim unii celorlati idei, filme, carti sau articole pline de inspiratie sau care prezinta interes pentru noi si copii nostri.

Articole Specialitate | Filme | Carti | Video