Mesagerii iepurasului

Infodesign a avut marea placere sa cunoasca echipa ‘Miniclubului ”Prietenii lui Nane” din cadrul Fundatiei Nane pentru copii cu dizabilitati’, impreuna cu o parte dintre copiii nostri. Va multumim pentru momentele petrecute impreuna si pentru faptul ca ati reusit sa aduceti iepurasii cat mai aproape de ei.

4 Comments »

• Stefanita Soare 20 aprilie, 2015

De multe ori traim in bula noastra de confort fara sa ne dam seama ce se intampla langa noi. Insa ajutand asemenea copii mininati m-a facut sa ma simt implinit. Au fost atat de fericiti si au apreciat foarte mult.
    Putinul nostru poate insemna enorm pentru aproapele nostru!

• Simona 20 aprilie, 2015

Am avut ocazia sa cunoastem niste oameni minunati in cadrul Fundatiei Nane. Oameni cu o energie nejustificata si cu o fericire in ochi cum demult nu mai vazusem. Am avut contact cu cativa oameni de specialitate ce au grija de copiii fundatiei si am fost placut surprinsi sa aflam ca intr-adevar, in cadrul fundatiei Nane, copiii chiar fac progrese. Am vazut copii cu dizabilitati care s-au bucurat sa ne vada, care s-au bucurat sa ne plimbe prin camerele fundatiei, tinandu-ne strans de mana. Copii care au incercat sa ne spuna cateva intamplari din vietile lor si alaturi de care ne-a facut placere sa petrecem putin timp.
    Chiar daca a fost poate doar pentru cateva momente, suntem fericiti ca am reusit sa vedem cateva zambete, in urma scurtei vizite.
    Promitem sa ne revedem cat mai curand! Iar celor ce ajung pe aceasta pagina, le recomand din suflet sa le faca o vizita copiilor. Chiar si o simpla discutie cu ei va va ajuta sa realizati care sunt intr-adevar hopurile vietii. O zi buna!

• Alin Gaiu 20 aprilie, 2015

Intradevar, a fost o adevarat placere sa va cunoastem , atat echipa dumneavoastra , dar in special pe cei mici.

Noi va multumim ca sunteti alaturi in fiecare zi de acesti minunati copii. Sper sa ne revedem cat mai curand, poate chiar de 1 iunie, sa ii sarbatorim pe copilasi impreuna.

• stefan 20 aprilie, 2015

Am fost placut surprins sa vad ca inca s-a pastrat „culoarea” in MiniClub-ul Fundatiei Nane.
    Mi-a placut faptul ca am intalnit aceiasi oameni plini de speranta si devotament fata de acesti copii.
    Am revenit aici dupa o lunga perioada de timp si am realizat, din nou, cat de norocos sunt ca i-am intalnit.
    Transmit pe aceasta cale ca, inca odata, ei mi-au aratat care sunt cu adevarat hopurile vietii si ca indiferent de greutatile intampinate, acolo, undeva, cineva sufera mai tare.