“Mosul te iubeste” – un eveniment deja transformat intr-o traditie de Sarbatori a Fundatiei Nane pentru copii cu dizabilitati

A avut loc in 20 decembrie 2013, gazduit intr-un mod ireprosabil de Phoenicia Grand Hotel Baneasa, fiind sponsor principal al evenimentului la care au participat un numar de 160 de copii cu dizabilitati ,din grija Fundatiei noastre, insotiti de parinti, bunici, fratiori si invitati.
Acestia au avut parte de un spectacol minunat oferit de Andra si Razvan Gogan, insotiti de grupul de dans Amicii, participarea acestora devenita si ea traditie (al patrulea an consecultiv) .Multumim pentru sufletul pe care l-au pus in prestatia lor si aportul adus .
Mosul a fost generos in cadouri si bucuria copiilor o puteai citi cu usurinta in ochii lor. Copiii au rasplatit efortul Mosului cu zambete, iar noi le multumim din suflet tuturor care au facut posibile toate aceste lucruri minunate oferite cu mare drag copiilor( Torturi de casa, Eko Holding, Petrostar SA, Scoala Spectrum, Ulker SA, Scoala Gimnaziala nr.114).