O zi impreuna

Am avut parte de o vizita cu totul si cu totul speciala. Cativa angajati din Romania ai Grupului Banca Mondiala, incarcati cu multe, multe cadouri (dulciuri, produse ptr. igiena, produse alimentare, hainute, materiale de lucru – rechizite etc.), cu multa dragoste pentru micutii nostri, au venit sa ne cunoasca si sa afle cat mai multe despre noi.,,Important este sa iti pese de cel de langa tine,  mai putin norocos, sau de cei care intr-adevar au nevoie de noi “au spus ei,  iar vizita lor a demonstrat ca este o realitate, nu doar simple cuvinte. Timp de cateva ore au lucrat felicitari, globuri, au dansat si s-au jucat cu copiii. Micutii, nu au ratat ocazia de a le arata musafirilor ca, chiar daca sunt mici si cu abilitati reduse si ei pot face lucruri frumoase. La inceput erau timizi, dar prinzand curaj, le-au aratat  multa afectiune, asa cum numai ei stiu sa o faca.
Felicitarile si globurile lucrate impreuna au fost vandute de catre acesti oameni minunati si cu banii incasati au achizitionat o scara kineto foarte necesara si utila in sala de recuperare kinetoterapeutica.
Le multumim din suflet si ii asteptam ori de cate ori au nevoie de o imbratisare calda , speciala.