Parteneriat Inspectoratul Scolar al Mun. Bucuresti, Sector 6

Fundatia Nane pentru copii cu dizabilitati a incheiat un protocol de colaborare cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti Sector 6, avand ca obiective
– Integrarea copiilor cu dizabilitati in viata scolara, sociala, profesioanala;
– asigurarea suporturilor suplimentare desfasurarii unei educatii de calitate.

Fundatia Nane pentru copii cu dizabilitati are urmatoarele atributii:
a. Organizarea si desfasurarea unor activitati si creearea unor programe menite sa imbunatateasca calitatea vietii copiilor cu dizabilitati precum si a familiilor acestora, oferindu-le integrarea sociala individualizata;
b. Desfasurarea de activitati culturare, sportive si de argument (concursuri, excursii, tabere, schimburi de experienta) impreuna cu copii si tinerii din familiile obisnuite pentru

incurajarea integrarii sociale precum si pentru dezvoltarea si promovarea individuala a copilului cu dizabilitati;
c. Sprijin individual, pe termen scurt sau in mod partial, pentru anumiti elevi cu dizabilitati.
Inspectoratul Scolar al Municipilului Bucuresti Sector 6:
a. Promovarea si imbunatatirea educatiei copiilor cu nevoi special in unitatile de invatamant preuniversitar din sectorul 6 in parteneriat cu Fundatia Nane;
b. Permite implicarea personalului didactic in organizarea si desfasurarea activitatilor propuse;
c. Sprijin in desfasurarea unor actiuni ce urmaresc cu precadere promovarea conceptului de voluntariat in randul elevilor si al cadrelor didactice, creearea si sprijinirea intresului pentru voluntariat, implicarea active a unui numar cat mai mare de elevi si cadre didactice in activitatile organizate.