Povestea lui Costin Andrei

„Ma numesc Barladeanu Victoria, mama copilului Mihalache Costin Andrei, nascut la 26 septembrie 2003, cu diagnosticul tetrapareza spastica, paralizie cerebrala si strabism convergent.

Totul a inceput dupa ce am nascut, medicii nici nu ne dadeau sperante ca o sa traiasca, ne-au spus sa asteptam 2 ore. Cu voia lui Dumnezeu am trecut peste asta si copilul este in viata.  Am stat cu el in spital 2 luni si jumatate, lua foarte greu in greutate, statea numai in incubator si era hranit artificial.

Cand copilul a facut 2.2 kg ne-a externat. Totul a fost bine, pe la 7.8 luni am observat ca nu poate sta in picioare. Imediat am fost cu el la spital si a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica. Am facut recuperare 4 ani si nimic, dupa care am ajuns cu el la operatie la Spitalul Budimex, la doctorul Gheorghe Burnei la varsta de 5 ani.

Va pot spune ca operatia l-a ajutat foarte mult, inainte de operatie mergea pe varfuri si urat, acum face pana la 10 pasi singur. Doamna Doctora Selea de la Budimex ne-a dat o speranta.

Va pot spune ca am fost la Galati, copilul a fost consultat, dupa care doctorii de acolo au constatat ca trebuie operat. Operatia se numeste Miofibrotomie.

Va rog sa ma credeti ca au fost cazuri rezolvate, chiar am vorbit cu mamica unei fetite care a fost operata la Galati, nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus ca a fost operata si si-a revenit, era un copil normal.

Din aceasta cauza am apelat la dumneavoastra deoarece ne trebuie suma de 1850€ pentru operatie.

Va rog din suflet daca ne puteti ajuta din putinul dumneavoastra, pentru a-l ajuta pe micut sa scape de aceasta boala.

Copilul Mihalache Andrei, in varsta de 8 ani a fost programat pe 14 noiembrie  pentru operatie Miofibrotomie, in Republica Moldova.

Va multumesc din suflet ca ati citit povestea noastra si ca incercati sa ne ajutati.”

Datorita faptului ca pana la data programata, costurile necesare operatiei nu au putut fi colectate, Andrei Costin a fost reprogramat pentru luna Mai 2012. Speram, impreuna cu dvs, ca pana la data programarii, povestea lui sa atraga oamenii generosi care sa il poata ajuta.