Povestea lui Daniel

Nascut la data de 17.09.2009 la Maternitatea Bucur prematur la 8 luni cu probleme medicale, bronsolita, enterocolita, a stat la spital internat la incubator 5 zile. Mama lui a suferit de diabet si operata cardiac.

A fost internat la 6 luni cu infectie la stomac la Spitalul Grigore Alexandrescu. La 9 luni a fost internat la Spitalul Victor Babes cu diagnosticul enterocolita si astm bronsic. La un an si 3 luni a fost operat la coloana la Spitalul Marie Curie. Povestea lui Dani continua, la un an si jumatate mama lui l-a parasit si l-a lasat cu mine tutorele lui de drept. Acum fiul meu are 2 ani si jumatate si se afla la mine in intretinere. Mama lui de un an nu-l mai cauta, nu stim nimic de ea, nu-i mai pasa de noi si mai ales eu sunt bolnav de mai multe diagnosticuri si bolnav psihic. M-am chinuit cum am putut cu familia mea sa-l cresc. Dani are o alocatie de 42 lei iar eu o pensie de 350 lei pe luna si credite de nevoi 33 lei pe luna. Povestea lui Dani  mai continua cu multe, dar las pentru cand va mai creste putin. Va multumesc, Negoita Marian, tatal lui Dani