Povestea micutei Maria Antonia

Ma numesc Negut Anisoara-Lucica, mama fetitei Negut Maria-Antonia. Povestea mea incepe pe data de 17.04.2007, cand s-a nascut fetita mea, care a fost diagnosticata la nastere cu doua boli foarte grave,

Artrogripoza Poliarticulara – Forma Severa
Picior Stramb Congenital – Varus Eqvin Bilateral

La 4 zile dupa nastere cand fetita cantarea 2,7 kg. si avea 45 cm., am fost internata la Spitalul Clinic de Urgente pentru Copii, GRIGORE ALEXANDRESCU, unde doctorul ortopod, i-a pus in gips mainile si piciorusele.

Dupa doua luni cat a durat gipsul, a inceput adevaratul calvar. La trei zile i se schimba gipsul. A urmat prima operatie de alungire a tendonului la ambele picioare, pentru a se putea indrepta cat de putin laba piciorului. A urmat in continuare alti doi ani de gips la picioare si maini, in paralel cu gipsul permanent, la picioare, noapte de noapte, purta dispozitivul PONSETI. Mergem la cate 3 sedinte de fiziochinetoterapie pe saptamana, unde in urma masajului si exercitiilor, usor, usor fetita mea a inceput sa ridice mainile si a inceput sa mearga in picioare.

Credeti-ma, sunt intr-o situatie disperata, am caderi depresive si nu stiu cat mai pot rezista! Tratamentele si masajele de fiziochinetoterapie permanente sunt foarte costisitoare (undeva in jurul sumei de 600 lei lunar), pe care sunt obligata sa le fac fetitei mele, precum si analizele, investigatiile si interventiile chirurgicale ne-au ruinat, m-au dus la mari datorii, incepand cu bancile si imprumuturile la rude si prieteni. Nu avem nici o posibilitate financiara si nici un ajutor in partea nimanui. Eu nu am nici un venit, decat ajutorul de asistent personal.

Va rog sa-mi scuzati indrazneala, sa ma iertati daca, va cer ceva imposibil, dar mi-am pierdut orice speranta, si vreau si eu macar sa pot spera ca poate, intr-o buna zi, bunul Dumnezeu si ajutorul cititorilor dumneavoastra, ma vor ajuta sa pot avea o fetita normala, avem nevoie de aproximativ 2500 euro, pentru operatie de indepartare a unui os care este crescut la piciorul drept si a sectionat tendonul achilian, plus adaos de piele artificiala de jur imprejurul gleznei si inlocuirea tendonului de la degetul mic cu cel de la degetul mare.

Din adancul inimii, va rog sa incercati sa ne ajutati si pe noi, sa ne aduceti o raza de lumina si speranta in casa si in viata fetitei mele.

In RON RO54BRDE441SV51116594410

In EUR RO56BRDE426SV45338534260

Conturile sunt deschise la BRD Groupe Societe Generale sub numele Negut Ionel-Florian