Program Baby sitting

Dragi parinti, Îngrijirea unui copil cu nevoi speciale poate fi nu numai costisitoare ci si foarte dificilă pentru  a găsi o persoana pregatita in acest sens, pentru a oferi o îngrijire adecvată. În timp ce toți copiii au nevoile lor specifice și sunt unice în felul lor, îngrijirea copiilor cu dizabilități este  o provocare unică, și totodată este nevoie de un personal cu disponibilitate afectivă pentru micuți. Noi, echipa Miniclubului ”Prietenii lui Nane”, știm doar cât este de greu să alegi o persoană potrivită pentru copilul tău cu nevoi speciale. Pachetele de servicii oferite de Miniclubul ”Prietenii lui Nane” cu experienta de patru ani, sunt concepute astfel încât sa va ofere increderea, că alegerea facuta, raspunde pe deplin dorintelor dvs. Prin intermediul personalului calificat (ps ihologi,  psihoterapeuti, kinetoterapeuti și personal de îngrijire) , Miniclubul ofera tehnici si terapii de recuperare , combinate cu tehnici si jocuri de dezvoltare a creativitatii, abilitatilor pentru viata, terapie ocupationala, recuperare prin arta, joc, muzica. Beneficii:

• 3 mese pe zi.
  • Socializarea în cadrul grupului de copii.
  • Participarea la activitațiile terapeutice ( dupa caz).
  • Copilul începe să-și dezvolte autonomia.
  • Familia poate dedica mai mult timp castigarii subzistentei

• Pachet 1

Valabilitatea pachetului este de 5 zile în cadrul Miniclubului ”Prietenii lui Nane”.

• Pachet 2

Valabilitatea pachetului este format din 10 ore zilnic (interval orar 8:00/18:00) –              Miniclub: include mese regulate, terapii, kinetoterapie, pshihoterapie  sugestivă. –              Deplasare acasa:  pentru supraveghere și îngrijire specializată.

• Pachet 3

Valabilitatea pachetului este de o zi (24 h  în cadrul Miniclubului ”Prietenii lui Nane”).   Acte necesare:

• Acte medicale ale copilului.
  • Act care atestă calitatea de tutore legal instituit (în original și copie).
  • Copie și original al CI a părinţilor/tutorelui legal.
  • Schema de medicație de la medicul speacilist + medicatia pentru ziua în curs.

Dacă aveţi nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul de telefon: 021.314.00.30.