Proiecte

Cu siguranta, o parte din proiectele noastre se prezinta de la sine, fara cuvinte, doar prin intermediul imaginilor. Fie ca este vorba despre proiectul central al fundatiei noastre – Proiectul Nane sau despre programe de durata lunga sau medie, speram ca micii nostri beneficiari vor castiga inimile, sustinerea si simpatia dvs si va vom regasi in curand printre prietenii proiectelor si programelor Fundatiei Nane.

Proiectul Nane

Proiectul Nane este ideea centrala a existentei Fundatiei Nane si reprezinta obiectivul cel mai important al organizatiei noastre. Asezamantul va fi organizat ca si centru de rezidential si centru de zi pentru terapie si va gazdui un numar de 70-80 copii cu dizabilitati organizati pe grupe de varste si afectiuni.

Parteneriat cu Inspectoratul Scolar

In cadrul programelor si proiectelor desfasurate de fundatia noastra, Protocolul de colaborare incheiat intre Fundatia Nane si Inspectoratul Scolar al Sectorului 6 ocupa un loc deosebit.

Copiii ajuta copiii

In cadrul actiunilor fundatiei, punem un accent deosebit pe solidaritatea dintre copiii cu dizabilitati si cei fara. Parte din programul nostru de incluziune sociala, activitatile comune desfasurate impreuna cu copiii fara dizabilitati, demonstreaza importanta cultivarii impulsului de a oferi sprijin si ajutor categoriilor defavorizate, inca de la varste timpurii.

Centrul Nane from Fundatia Nane on Vimeo. (Pentru galeria video, faceti click aici: Galerie video )