Tehnica ABR in Romania (actualizat)

In urma propunerilor  venite din partea  prietenilor si vizitatorilor website-ului nostru si deasemenea ca urmare a solicitarilor specifice ale unora dintre parintii copiilor nostri ne  propunem ca in urmatoarele saptamani sa stabilim un parteneriat cu  ABR Belgia pentru implementarea acestei terapii in Romania. Tehnica ABR (advanced bio-mechanical rehabilitation) conform afirmatiilor organizatiei belgiene, oferă soluţii pentru un număr impresionant de afectiuni, cum ar fi: paralizie cerebrală, probleme de vorbire, ADHD, autism, sindromul Down, microcefalie, spasme, intarziere în dezvoltare, epilepsie, terapareze, scolioze si multe altele. Tehnica consta intr-o serie de metode de corectare a geometriei corpului, particularizate in functie de necesitatile pacientului. In prezent, aceasta metoda, se foloseste cu precadere in Belgia si Macedonia, iar de curand organizatorii au creat un punct de lucru si in Bulgaria. Deoarece la  costurile aceastei terapii, oricum destul de ridicate, s-ar adauga cheltuielile de deplasare si cazare in strainatate astfel incat pentru publicul din Romania ar atinge limite prohibitive, intentionam sa deschidem un punct de lucru prin intermediul fundatiei noastre, in Bucuresti. Va vom tine la curent in zilele urmatoare cu evolutia acestui proiect si va invitam totodata sa cititi mai mult despre ABR accesand  http://www.blyum.com. Va rugam sa ne semnalati interesul dumneavoastra pentru a participa la cursurile de terapie ABR, trimitandu-ne un email la adresa  office@fundatianane.ro si precizand numele, adresa de email si numarul de telefon la care doriti sa fiti contactati pentru a fi informati in momentul in care se vor organiza inscrierile pentru aceste cursuri. In emailul de contact va vom oferi informatii detaliate despre desfasurarea cursurilor, tarife si datele de desfasurare. http://abrromana.blogspot.com/ Va multumim. ******* UPDATE.  Am avut placerea si bucuria de a cunoaste in mod direct pe coordonatorii ABR Belgium, in data de 23 martie 2012, in urma vizitei din Bulgaria. Ne-am bucurat sa constatam ca in ciuda unei agende foarte incarcate, Krista, a fost de acord aproape imediat cu introducerea tehnicii ABR in Romania, si asta cat mai curand. Speram ca acest lucru sa poata fi realizat, cel mai probabil, in luna iunie. Vom organiza cu aceasta ocazie o sesiune de informare pentru publicul larg, urmata de o sedinta practica de terapie, si in masura posibilitatilor, chiar  si o sesiune de evaluare. Aceste detalii vor fi confirmate ulterior, atunci cand se vor stabili si datele exacte ale evenimentului. Pana atunci insa speram sa avem un numar suficient de participanti astfel incat sa avem o eficienta cat mai mare. Va asteptam in continuare sa va inscrieti in newsletter-ul fundatiei cu mentiunea ABR la subiect sau sa va exprimati interesul prin email la office@fundatianane.ro.