Cariere

 

Voluntariat:

Daca iti doresti sa te implici in proiecte pentru copiii cu dizabilitati, te asteptam in echipa de voluntari !

Impreuna cu noi  te vei implica in diverse proiecte, contribuind la dezvoltarea copiilor ce participa la activitatile si terapiile din cadrul Miniclubului .

Vrei să vezi cum conceptele de: a fi CONECTAT cu ceilalti, a te simtii CAPABIL, a sti ca fiecare CONTEAZA si este valoros, si a avea CURAJ, sunt puse la treaba?

Fundatia Nane pentru copii cu dizabilitati, prin intermediul Miniclubului Prietenii lui Nane ofera un program de volutariat pentru toti cei care considera ca li se potriveste spiritul Adlerian ,care fac parte din programele adleriene de formare profesionala, dar nu numai.

Va asteptam alaturi de echipa noastra, pentru a va pune în practica cunostintele de psihoterapie, si de a invata lucruri noi, de a va dezvolta interesul social si de a creste pe plan personal si professional.

Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, aveti spirit de initiativa si sunteti o persoana dinamica, va rugam sa ne transmiteti CV-ul dumneavoastra la urmatoarea adresa de e-mail: office@fundatianane.ro.